Felkészülési mérkőzések

Csapatunk elkezdte a felkészülést a 2022/23-as őszi szezonra. Összesen négyszer léptek pályára játékosaink, amelyből két győzelem született és összességében elmondható, hogy valamennyi meccsen partiba voltunk ellenfelünkkel.

Rum KSC-Zalalövő TK 1-2 (0-1), Hazai gólszerzők: Bíró András
Két kemény edzés után a nagyon jó erőt képviselő Zala Megyei I. osztályban szereplő Zalalővő ellen kezdtük meg felkészülésünket. Az összecsapás kiválóan szolgálta felkészülésünket, azonban a játék képe alapján elmondható, hogy hiányzott a frissesség a csapatból.

Rum KSC-Police OLA 2-1 (0-0), Hazai gólszerzők: Horváth Ádám (2)
Egy hét elteltével, két edzésnapon túl a Polica Ola látogatott el hozzánk. Mindkét oldalon sok volt a hiányzó, inkább a mezőnyben folyt a játék egészen az utolsó fél óráig amikor a vendégek előnybe kerültek. Csapatunk erejét mutatja, hogy jól tudtunk reagálni a gólra és rövid idő leforgása alatt kétszer is válaszoltunk rá, így megszerezve a győzelmet.

Rum KSC-Egyházasrádóc 1-2 (1-0), Hazai gólszerzők: Koronczai Roland
A nagyszerű edzésmunka és a hétvégi győzelem után vereséget szenvedtünk Egyházasrádóc ellen. Sok tanulságot vonhatunk le ebből a találkozóból, ahol egyértelművé vált, hogy bizonyos szempontok szerint javítanunk kell a hozzáállásunkon.

Rum KSC-Jánosháza 3-0 (2-0), Hazai gólszerzők: Horváth Ádám (2), Koronczai Roland
A múlt heti tanulságokat levonva, egy rég nem látott fegyelmezett és taktikus játékkal felülmúltuk a Megyei I. osztályban szereplő vendégeket. Minden szurkoló elégedett lehetett, bíztató győzelemmel tettük fel a pontot az i-re, lezárva az őszi felkészülési időszakunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük