Téli igazolások

Ahogy azt korábban megírtuk hírportálunkon igyekszünk beszámolni szurkolóinknak a sikeresen lebonyolított téli játékos-átigazolásokról. Számos tárgyalás ugyan jelenleg is folyamatban van, azonban örömmel jelenthetjük, hogy elsőkörben két új labdarúgóval erősödik egyesületünk a tavaszi szezonban, név szerint Rosta András és Kovács Bálint.

Kezdetét vette az alapozás

Mindkét játékos az utóbbi években külföldön rúgta a bőrt, valamit eredményekben gazdag múlttal rendelkezik a klub történelmében.

Megfogalmazódott bennünk a gondolat, egy játékos számára milyen különleges érzés lehet hosszú évek után visszatérni nevelő egyesületéhez, vajon a közös múlt milyen módon befolyásolja a beilleszkedés menetét. Ennek kapcsán felkerestük Bálintot, meséljen tapasztalatairól.


Bálint, üdv újra itthon! Pár hete tart már az alapozás, milyenek voltak az első edzések, hogy érzed magad?
Nagyon jól érzem magam itthon össze sem lehet hasonlítani Ausztriával. Sajnos a munkám miatt csak a hét második felében tudok részt venni az edzéseken, de nagyon motivált vagyok hogy hazai közegben edzhetek barátokkal.

Mit gondolsz könnyen be tudsz majd illeszkedni a társaságba?
Ezzel soha nem volt problémám, itthon ettől főleg nem aggódom.

Meg vagy elégedve a szakmai stábbal?
Teljes mértékben! Kijelenthető, hogy hozzáértő emberek vannak a klub mögött.

Bizonyára nagy hasznára leszel a csapatnak a szezon hátralévő részében. Milyen elvárásaid vannak magaddal, illetve a klubbal szemben?
Szeretnék minél előbb jó fizikai állapotba lenni, ugyanis a tavalyi szezonban volt egy izomszakadásom ami miatt kénytelen voltam pár hónapot kihagyni. Erre a célra kiválóan megfelelnek a magasabb osztályú csapatokkal való edzőmérkőzéseink a felkészülés alatt. Az idei szezonra tekintve, szeretnék a dobogón végezni a csapattal, mindent összevetve úgy gondolom ez a reális cél.

Bálint, köszönjük szépen, hogy rendelkezésünkre álltál, szerkesztőségünk nevében is sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Én köszönöm, hajrá Rum!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük